Autowassen met kaart
Autowassen betalen met meerdere kaarten Bij Wasstraat-franeker is het vanaf heden ook mogelijk om uw bedrijfswagen zoals bedrijfsbus, grijskenteken en andere zakelijke voertuigen te laten wassen en te betalen met o.a. Multitank, travel of MKB passen. Hierbij kunt u zelf kiezen welk wasprogramma u bij ons wilt gebruiken voor uw bedrijfswagen. Jaarabonnement voor de zakelijke rijder Tevens kunt u een jaarabonnement kiezen om zodoende nog voordeliger uw bedrijfsauto schoon te houden. Zo kunt u het hele jaar door bij ons uw auto grondig laten wassen in onze ultra moderne wasstraat. Vele zakelijke rijders kiezen voor deze makkelijke optie, omdat het naast gemak, ook heel eenvoudig is voor uw administratie. Bedrijfswagen wasstraat op rekening Tevens kunnen wij indien uw bedrijf over meerdere voertuigen beschikt u de mogelijkheid aanbieden om bij ons op rekening uw auto’s te laten wassen. Zo kunnen alle voertuigen uit uw wagenpark bij ons langskomen om gewassen te worden, en krijgt u een overzichtelijke nota van alle voertuigen die bij ons in de wasstraat gereinigd zijn. Bedrijfswagen wasstraat is bedoeld voor ondernemers met een zakelijk voertuig of meerdere voertuigen
Autowascentrum Dijkstra
servicedag
Vanaf dinsdag beginnen wij weer met onze met de Multi service dag! Zo kun je bij ons elke dinsdag je voertuig eens helemaal laten verwennen! Natuurlijk het liefst op afspraak, om zo lang wachten te voorkomen. Multiservicedag  Als je gebruik wilt maken van onze multiservcie, dan krijgt je voertuig de onderstaande behandelingen. PowerjetWassenVelgen HDRaintecDrogenAuto stofzuigenVoorruit reinigenVloermatten reinigenDashboard reinigenBandenspanning controle Kosten €25,- Je kunt ons bellen om een afspraak te maken, zodat we er voor kunnen zorgen dat je niet te lang hoeven te wachten. Tel: 06-10312496 Elke dinsdag Multiservice voor elk voertuig voor €25,- RainTecs geeft de automobilist een duidelijk beter zicht bij regen en sneeuw. Dankzij het bijzondere pareleffect wordt de voorruit snel en veilig van het regenwater ontdaan tijdens het rijden. ( zie links met RainTecs & rechts zonder RainTecs)
Autowascentrum Dijkstra
Corona
COVID-19 maatregelen Autowascentrum Dijstra zal omtrent de omstandigheden van het virus, voorlopig geopend blijven. Echter zullen wij diverse maatregelen treffen om de verspreiding van het virus tegen te gaan, waaronder: De medewerkers werken de gehele dag met handschoenen, waardoor handcontact wordt vermeden;Er is extra aandacht voor de hygiëne van alle apparaten en stofzuigers;Het aannemen van contant geld proberen wij te beperken. We vragen u bij voorkeur contactloos of met pin te betalen; De ontwikkelingen en het advies van het RIVM blijven wij nauwlettend volgen. Wij wensen alle bedrijven, organisaties en individuen sterkte toe in deze vervelende tijd!
Autowascentrum Dijkstra
Je auto wassen in Sexbierum
Huiskameridee Bij Autowascentrum Dijkstra willen we dat onze klanten zich thuis voelen. Dat gevoel van huiselijkheid hebben wij doorgetrokken naar ons kantoor. De steriele tegelvloer heeft plaatsgemaakt voor een houten vloer. De muren die vorige maand nog wit-grijs waren, zijn nu zomers groen. Grote lampen verlichten de al even grote leestafel waar je – al bladerend in een magazine of krant – van onze koffie geniet terwijl je auto één van de voorgeprogrammeerde wasprogramma’s doorloopt. Service Er is de afgelopen periode veel veranderd bij Autowascentrum Dijkstra in Franeker. Naast de in- en externe makeover (lees: Autowascentrum Dijkstra 2.0) is er de nieuwe website, een Facebookpagina (vergeet ‘m niet te liken) én de hightech Softcare Pro 2 wasstraat die vanaf de derde week van januari 2016 in bedrijf gaat. Met alle bovengenoemde veranderingen blijft één ding onveranderd: onze service. Wij helpen je waar we maar kunnen, met raad en daad. Vind je het eng om je auto de wasstraat in te rijden? Wij doen het voor je. Twijfel je over een wasprogramma, weet je niet of (en hoe) je eventueel je antenne van het dak moet halen? Wij adviseren en helpen. Onze winst zit hem niet in een enkele wasbeurt. Wij willen dat je terugkomt.
Autowascentrum Dijkstra
Was je auto in Franeker
Softcare Pro 2 uw auto perfect schoon en beschermd! In de carwash industrie is meebewegen met de markt noodzakelijk. Bij Autowascentrum Dijkstra beseffen we ons dat maar al te goed. Je auto is immers een kostbaar bezit waar je terecht zuinig op bent. Om dat kostbare bezit aan inferieur schoonmaakmateriaal bloot te stellen, is in onze ogen een doodzonde. Jouw auto glimmend en als nieuw van ons terrein af te laten rijden, is ons doel. Dat ons hier veel aan gelegen is bewijst de aanschaf van de Softcare Pro 2 wasstraat wel. De hoogstaande high-pressure technologie van de Softcare Pro 2 maakt gebruik van direct aangedreven turbo verstuivers. Terwijl je wacht, verwijdert het paradepaardje van WashTec het vuil van bumper tot bumper, van velg tot dakrail. De Softcare Pro 2: heeft een washoogte van 2.70 m;kent een verlengde rails wat de wasstraat uitermate geschikt maakt voor langere voertuigen;kan velgen tot en met 21 inch aan;heeft een waskracht van 70 bar.
Autowascentrum Dijkstra
Auto wassen elke dag open
24/7 geopend Wat is de overeenkomst tussen de McDonalds en wij? Simpel. Ook wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. Dat wil zeggen, onze wasboxen. Een uitkomst voor iedereen die tot laat werkt en voor iedereen die graag buiten de reguliere zijn/ haar auto schoonmaakt. Onnodig te zeggen dat we uiteraard over je veiligheid waken. De wasboxen zijn goed verlicht en het gehele wascentrum wordt door camera’s bewaakt. Onthoud: Autowascentrum Dijkstra, 24/7 geopend.
Autowascentrum Dijkstra
cadeaubon wasstraat
Wat geef je iemand die alles al heeft? Iemand die alles al zegt te hebben is óf heel gelukkig óf heel bescheiden (óf beide…, dat kan natuurlijk ook nog).Maar wat geef je die persoon als kleine blijk van waardering omdat je bijvoorbeeld elke week met hem/ haar carpooled of vanwege de heggenschaar die je afgelopen zomer leende maar daarna nooit meer hebt teruggebracht? Autowasbon In dat geval geef je natuurlijk een cadeaubon van Autowascentrum Dijkstra. Wij waarderen de kaart met elk gewenst bedrag op. Hoe origineel is dat?
Autowascentrum Dijkstra
Aanhanger huren
Ga voor gemak huur een aanhangwagen Een verhuizing, een bankje verplaatsen van het ene naar het andere adres, het ophalen van haardhout. Er zijn veel redenen te bedenken die het gebruik van een aanhanger rechtvaardigen. De meeste mensen gebruiken de aanhanger incidenteel. Om voor die momenten een kar aan te schaffen is én zonde van het geld én totaal onnodig. Beter is het om een aanhanger voor een bepaalde tijd te huren. Kies voor een kar bij Autowascentrum Dijkstra Bij Autowascentrum Dijkstra in Franeker huur je een kar voor een dagdeel of een dag. Zo kun je op je gemak de klus voltooien en weet je dat je nooit teveel betaalt. De kosten voor een dagdeel bedragen € 30,- (ochtend/ middag/ avond). Voor een dag vragen wij € 40,-. In het weekend bedraagt de prijs € 70,- en wil je de aanhanger een hele week huren dan kan dat voor € 175,-. De borg bedraagt € 75,-
Autowascentrum Dijkstra
Vrachtwagen wassen Franeker
Rijdend visitekaartje Als er iets veel op de weg zit en kilometers maakt dan zijn het wel vrachtwagens en bussen. Het logische gevolg van al die uren op de weg is dat het materieel vies wordt. Vette ramen, vieze velgen, modderige vloermatten en de koplampen bezaaid met insecten. Het lijkt bijna om voorrang te vechten wie en waar een plaats op de vrachtauto of bus krijgt. Wetende dat je vrachtauto of bus een rijdend visitekaartje voor je bedrijf/ organisatie is, wil je natuurlijk dat deze positief wordt beoordeeld. En behalve dat, een vies voertuig is ook nog eens een gevaar in het verkeer. Wasbox Bij Autowascentrum Dijkstra in Franeker hebben wij een extra ruimte ingericht voor het wassen en afspuiten van vrachtwagens, bussen, campers, caravans, tractors en ander groot materieel.
Autowascentrum Dijkstra
Auto wassen Friesland
Jaarabonnement Eind 2016 zijn we als proef begonnen met het afsluiten van jaarabonnementen. Dit was zo’n succes dat we nu het ene na het andere jaarabonnement ‘Onbeperkt autowassen’ afsluiten. Klanten – particulier én bedrijf – vinden het abonnement een uitkomst. Je bespaart aanzienlijk, het is gemakkelijk (nooit meer geld/ bankpassen mee) en omdat je zo vaak kunt wassen als je wil, rijd je altijd in een prachtig schone (bedrijfs)auto. Wil je zo nu en dan een upgrade van een wasprogramma? Dan betaal je voor die keer het verschil bij. Afsluiten van het jaarabonnement doe je op ons wascentrum. Zie voor de prijzen ‘Abonnementen’. Op de foto Jeanet Hospes van Reisburo Franeker. Zij krijgt uit handen van Harold het eerste officiële jaarabonnement ‘Platinum’.
Autowascentrum Dijkstra
Auto velgen schoonmaken
Sportvelgen onderhouden Velgen maken de auto. Niets is minder waar. We maken het rijplezier zelfs ondergeschikt aan de grootte van de velg. Hoe pijnlijk is het dan als je met je nieuwe set velgen langs een stoeprand gaat. Het geluid alleen al gaat menig autoliefhebber door merg en been. Wanneer je na het uitstappen die dikke kras of pit in de velg constateert is het mooie er meteen af. Maar wanhoop niet. Autowascentrum Dijkstra vertelt je hoe je het beste je velgen kunt onderhouden en wat je bij schade kunt doen. Zelf doen of laten repareren? Als de beschadiging bestaat uit krassen of kleine pitjes in de velg dan raden we je aan deze zelf te behandelen met een autospuitbus. Betreft het een grotere schade dan kun je toch het beste een banden- cq velgenspecialist inschakelen. Na reparatie ziet de velg er weer als nieuw uit. Nu volgend de meest voorkomende schades en hoe deze het beste te herstellen. Oxidatie van de velg Met name wanneer je auto veel buiten staat, de weersomstandigheden slecht zijn of er sprake is van slecht onderhoud kan de velg gaan oxideren. Dit houdt in dat het materiaal wordt aangetast. Heb je gepolijste velgen onder je auto dan wordt de oxidatie uit de velg geschuurd. Als dit gebeurd is wordt de velg opnieuw gepolijst. Heb je in plaats van gepolijste velgen, gespoten velgen dan wordt de velg gestraald. Na het stralen wordt een grondlaag aangebracht. Vervolgens wordt de velg in elke gewenste kleur gespoten. Vervorming van de velg Het kan gebeuren dat de klap tegen de velg zo hard is dat deze vervormt. Een vervormde, kromme velg kan worden uitgedeukt (gericht). Dit is meteen een goed moment om de auto opnieuw te laten balanceren of uit te lijnen.
Autowascentrum Dijkstra
Auto wassen winter
Beschadiging en krassen Laten we meteen maar met de deur in huis vallen: stel het poetsen en polijsten van je auto niet uit tot na de winter. Auto’s hebben in de winter vanwege strooizout, sneeuw, steenslag van kapot wegdek, ijs en de grote temperatuurverschillen namelijk veel te lijden. Het gevolg van de winterse toestanden: krassen op en beschadigen van de lak. Bescherm de lak Sneeuw, ijs en strooizout werken in op de lak van je auto. Wanneer je ietwat nonchalant bent omgesprongen in het onderhoud van je auto dan zal de lak steeds verder beschadigd raken. Met name daar waar geen bescherming aanwezig is, ontstaat roest. Polijsten en hechten Ten gevolge van de temperatuurverschillen krimpt de lak en zet zij uit. Goede autowax – zoals die van Autowascentrum Dijkstra – bevat oliën die de lak voeden en daarmee de auto schoon houden. Door de auto te polijsten, slijp je als het ware een fliterdun laagje van de lak en verwijder je al het vuil. Zo krijg je een lak die werkelijk spiegelglad is en er als nieuw uitziet. De nieuwe waxlagen hechten vervolgens optimaal op de gepolijste lak. Dit verzekert je van een langdurige bescherming tegen de pittige weersinvloeden van de wintermaanden. Auto wassen winterbescherming Veel autobezitters brengen hun auto naar de garage voor een winterbeurt. Koelvloeistof, olie, snaren en riemen worden standaard vervangen en de verlichting gecontroleerd. Echt altijd nodig is dit niet. De lak daarentegen waar vuil, kou en andere extreme weersomstandigheden direct op inwerken, wordt gemakshalve vergeten. Het zijn deze autobezitters die na de wintermaanden de auto een keer door de wasstraat gooien en na een aantal jaren verbaasd zijn over de matte lakkleur. Neem daarom deze raad ter harte en ga in de wintermaanden regelmatig naar Autowascentrum Dijkstra in Franeker. Spuit daar handmatig de pekel en vuil van je auto of maak gebruik van de hightech Softcare Pro 2 wasstraat. Zorg voor een wasprogramma met daarin hotwax. Zo blijft niet alleen de glans behouden maar is je auto na vele jaren ook nog meer waard.
Autowascentrum Dijkstra
Auto wassen franeker
HOE HOUD IK MIJ AUTO SCHOON? VIJF TIPS Of je hem nu iedere dag of slechts één keer in de week gebruikt; als je de auto gebruikt wil je natuurlijk dat deze zowel schoon van binnen als van buiten is. Zag de auto er maar net zo uit als de dag dat we hem kochten. Zo schoon, zo glimmend. En wat te denken van de geur? Niet voor niets staat de geur van een nieuwe auto in de top drie van lekkerste luchtjes  (naast vers gebakken brood en pas gemaaid gras). Met de volgende 5 tips glimt en ruikt je auto weer als nieuw. 5 auto schoonmaaktips Vlekken in de bekleding? Gebruik Vanish of schoonmaakazijn. Inwrijven, poetsen en droogmaken. Weg zijn de vlekken;Niets zo smerig als een auto die naar sigaretten stinkt. Gebruik een luchtverfrisser of gooi wat koffieprut in de asbak en je hebt nergens meer last van;Vogelpoep veroorzaakt lakschade. Laat het dus niet te lang op je auto zitten maar week het er af door er een natte spons of doek op te leggen;Lederen bekleding in de auto? Doe een scheutje zonnebrandolie in een halve emmer water. Wring de spons goed uit en wrijf de bekleding in;Gebruik een onderkantprogramma in de winter. Pekel is funest voor de lak van je auto.
Autowascentrum Dijkstra
Win actie autowassen
Autowascentrum Dijkstra is vernieuwd en dat mag iedereen weten. Interieur, exterieur, een nieuwe website, een Facebookpagina en vanaf de derde week van januari ook een compleet nieuwe wasstraat. Om dit alles te vieren gaan we iemand blij maken die op onze kosten *één maand zijn of haar auto bij Autowascentrum Dijkstra mag wassen. En ja, natuurlijk is dat in de high-end Softcare Pro 2 wasstraat. Hoe maak je kans? Doe het volgende: Ga naar onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/autowascentrumdijkstraLike de pagina zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws (en te weten komt of jij straks gewonnen hebt)Like het bericht ‘Win één maand autowassen’Schrijf in een reactie onder het bericht waarom jij vindt dat jij moet winnenDeel het bericht Eind april 2020 maken we de winnaar bekend en wie weet ben jij dat! * Met één maand autowassen gaan we uit van: één kenteken, maximaal 4x, wasprogramma ‘Goud’ (€ 10,-).
Autowascentrum Dijkstra